Kampen som hadde alt

Grunnet julebord i Sysco Arena, var det dags for kamp i Haraldshallen.

St. Hallvard fra Drammen var motstander, og mange hadde store forhåpninger til publikummet i Haraldshallen.

Det begynte rolig, men avslutningen på kampen var elektrisk. Et stående og hylende publikum takket laget for opplevelsen!

St Hallvard tok føringen i kampen med en gang, og var i det meste oppe i 6 målsledelse. Til pause ledet bortelaget med 14-9

Det var mye dårlige avslutninger, og det ble en rotete kamp med masse utvisninger og rare dommeravgjørelser.

St Hallvard fikk en mann utvist før pause etter tre 2 minuttere.

Men etter pause tok HHK mye mer tak i kampen, og publikum våknet til de grader.

Når kampen var inne i de 10 siste minuttene hadde HHK tatt igjen forspranget og gikk opp i ledelsen.

De kom seg 3 mål foran, før St Hallvard fikk utlignet når det gjensto 13-14 sekunder på klokka.

Kristoffer Froestad var tydeligvis ikke fornøyd med 1 poeng, og satset alt på seier.

Martin Christensen gikk av banen, og Ian Seistrup kom på med den blå overtrekksdrakten.

HHK rullet opp, og fikk satt Mathias Meltzer opp, som svarte med å sette ballen inn når det gjenstår noen ytterst få sekunder.

Haraldshallen eksploderte, og vi fikk se noen jubelscener som var helt enorme!

HHK vant 27-26

HHKs mål: