Helge Handeland ansatt som markedsansvarlig i HHK

Helge Handeland er ansatt i HHK i en 50% stilling.

HHK er veldig glade for å få Helge på plass!

Helge kan nås på Helge@h-hk.no eller på telefon 92822884

Litt om Helge:

Født og oppvokst i Haugesund, og endelig ser det ut til at han faktisk også blir værende i hjembyen også. Helge Handeland er av den rastløse sorten, og etter eget sigende har han hatt 17 forskjellige bostedsaddresser i sine første 37 år. Det har ikke vært like mange yrker, men det har variert fra stuntman til redaktør, labelmanager i plateselskap til manusevaluerer i filmselskap. For å nevne noe… De siste syv årene har han derimot roet det veldig ned, kun hatt fire bopeler, alle på Haugalandet.
Helge har de senere årene vært daglig leder for 5501, eller mer bestemt Byscenen, Stødden, Jimmy Legs og resten av komplekset i Haraldsgaten 169. Men, med en familie bestående av fire barn, samboer og et halvferdige hus bestemte han seg i august for å gå nye veier. Som evig ungdom og med bakgrunn som håndballspiller, trodde han at han fremdeles kunne være keeper på herrelaget til Rival, men måtte til slutt nøye seg med å lede klubben fra sidelinjen isteden. Og for å gjøre forvandlingen fra utelivsbaron komplett, starter han nå sin karriere i HHK. Håndball på full tid!