2 nye spillere klare!

HHK har gleden av å fortelle at Mathias Meltzer og Victor Sandberg har signert for klubben!

7 Mathias Meltzer

Mathias Meltzer

Mathias er en ung kantspiller med stor erfaring fra svensk elite og 1.divison. Han er en teknisk dyktig kantspiller med stor fart og bra avslutningsegenskaper.  Spiller med høye ambisjoner og bra treningsvilje som vil passe godt inn i HHK garderoben.

Mathias vil bli en spennende spiller å følge i 1.divisjon  Vi gleder oss til å se ham i aksjon i Sysco Arena.

9 Victor Berglund

Victor Sandberg

Victor har i 2012/13 delt posisjon med vår gamle kjenning Christopher Persson i OV Helsingborg. Victor er veldig spennende bakspiller med godt skudd og bra mann-mann ferdigheter. Han har erfaring fra eliteserie og 1.div i Sverige .

Det blir spennende å følge unge Victor i 1.divisjon. Han kan bli en viktig brikke i vårt offensive spill. Gled dere til å se ham i Sysco Arena til høsten.

Vi ønsker begge 2 velkommen til Haugalandet og HHK!