Avsluttet med stil!

Endelig kom den!

Tidenes første seier i Eliteserien hjemme i Sysco Arena.

Vi tok kjapt grep om kampen, og Thomas Midling sendte det ene etter det andre langskuddet i mål.

Nøtterøy satt det første målet og gikk i føringen, men det var da den eneste gangen de ledet i Sysco Arena.

HHK ledet på det meste med 7 mål.

Stillingen til pause var 17-12

HHK fortsatte i samme sporet i begynnelsen av andre omgang, og holdt Nøtterøy bak med 6-7 mål mesteparten av omgangen, til det gjensto 15 minutt.

Da rotet Haugaland i angrep, og kastet bort angrep etter angrep, og lot Nøtterøy komme inn i kampen igjen.

Når det gjenstår 5 minutt, reduserer de til 26-25, og spenningen i hallen er til å ta og føle på.

Men denne kampen gikk det vår vei. Omar scorer, og Martin redder bak, før Nicolai setter 28-25 når det er under 2 minutter igjen.

Da hadde undertegnede hovedtrener Kristoffer Froestad på telefonen fra Danmark med en liten liveoverføring de siste minuttene, men det gikk heldigvis vår vei!

Martin Christensen sto en kanonkamp bakerst, Eivind Jacobsen var god i forsvar, Thomas Midling og Harald Willumsen banket inn mål fremover.

Olafur Haukur Gislason ledet laget i Kristoffer Froestads fravær, og var med det den første som ledet HHK til seier i Eliteserien i Sysco Arena!

Thomas Midling ble kåret til banens beste spiller.

I tillegg ble årets spiller, og årets innsatsspiller delt ut.

Årets spiller ble Andreas Liverstam som har forlatt klubben, men han gjorde såpass mye bra at han stakk av med årets spiller tittelen for denne sesongen.

Årets innsatsspiller ble Jonas Gudmundsen Lund som har vist en flott holdning og en fantastisk treningsvilje!

Begge får hver sin Tissot klokke levert av vår trofaste sponsor Urmaker Erland.

Dette var også siste kamp for Mathias Bruselius, Johan Duvander (Skadet), Eivind Jacobsen (legger opp) og Joakim Backström som flytter hjem.
Joakim fikk også gratulasjoner fra HHK for sin førstefødte som ble født nå nylig.

HHK takker for deres bidrag og ønsker de lykke til i fremtiden!

HHKs mål ble scoret av:

6 mål: Thomas Midling

5 mål: Harald Willumsen

3 mål: Joakim Backström, Nicolai Tagliapetra og Kenneth Drage Berntsen

2 mål: Mathias Bruselius, Jonas Gudmundsen Lund og David Kocemba.

1 mål: Omar Asmi og Patrick Christensen