Pressemelding

På grunn av den vanskelige økonomiske situasjonen i Haugaland Håndballklubb (HHK), er det i dag inngått avtale mellom håndballtrener Mika Nurmi og Haugaland Håndballklubb om at Mika Nurmi løses fra sin kontrakt med HHK.

Begge parter beklager den situasjonen klubben er i, og det er full forståelse mellom partene når det gjelder den vanskelige økonomiske situasjonen som HHK fremdeles befinner seg i.

Mika har hatt ansvaret for det sportslige i klubben. Den jobben har han utført på en meget profesjonell måte, og ikke minst til styrets og spillernes fulle tilfredshet. Mika har ikke hatt ansvar for noe av den økonomiske driften av klubben.

Siden HHK ble startet i 2000, har Mika vært med på å ta laget til cupfinale, kvalifisert for sluttspill og 6. plasss i elitesereien, så det er med stor vemod at en epoke nå ser ut til å være over. Når det er sagt, så håper vi at Mika vil være i kulissene til håndballen, og at han vil være en resursperson som HHK kan dra nytte av videre.

Avtalen gjelder med umiddelbar virkning.

Haugesund 11.01.2013

Yttereligere opplysninger kan fås ved å kontakte:

Johan Rokstad, tlf 91318571

Mika Nurmi, tlf 41123355