Tap mot Follo

Follo kom på besøk til Sysco Arena søndag 18. Nov.

Laget har tatt flere imponerende seiere denne sesongen, blant annet slått Haslum med 1 mål.

Janneck Lenthe var tilbake fra skade denne kampen, mens Thomas Midling ikke var klar.

Follo går kjapt opp i en 2 målsledelse, før Andreas Liverstam reduserer.

Lagene følger hverandre tett frem til 3-4 før Follo stikker foran med 3 mål som de i løpet av kort tid har økt til 5 mål.

Follo spiller hardt i forsvar og pådrar seg en del 2 minuttere, og skulle gjerne hatt flere også.

Men det virker. HHK blir avventende og får det ikke helt til.

Så i tillegg blir Andreas Liverstam skadet tidlig i 1 omgang.

Mannen som er HHKs toppscorer denne sesongen, kommer aldri på banen igjen denne kampen.

Pauseresultatet er 9-16

I det HHK kommer ut av garderoben, så ser vi fort at HHK har skumle planer for kampen.

Laget kjemper som helter i forsvar med en enorm innsatsvilje, og ofrer livet i angrep.

Hvorfor startet ikke laget kampen på denne måten???

Selv med Harald Willumsen og Andreas Liverstam på tribunen med skade, så viser gutta seg frem på en utrolig flott måte.

7 målsledelsen blir kjapt spist opp og HHK ligger på det minste 3 mål bak.

Så kommer det en periode med litt bom, noen veldig rare dommeravgjørelser, som gjør at Follo klarer å stikke foran igjen og kampen ender til slutt 25-32

Klarer HHK å spille slik som de gjorde i 2. omg i dag, så vil nok poengene begynne å komme!

Kamputvikling.

10 minutt: 3-4