Bo Andren fortsetter å støtte Haugaland Håndballklubb

Bo Andrén er en av våre mange trofaste sponsorer som har vært med oss i en årrekke.

Vi i HHK er utrolig takknemlig for støtten Bo Andrén har gitt i løpet av årene, og er veldig glad for at de fortsetter støtten sin når vi nå skal måle krefter mot de beste i Norge.

Vi takker Kjell Spanne og hans ansatte for samarbeidet, og gleder oss til fortsettelsen!

Litt om Bo Andrén.

Bo Andrén Norge AS er landets ledende entreprenør på montering av eksklusiv heltre og lamell parkett. Selskapet ble etablert i 1973 og har sitt hovedkontor i Haugesund. September 2011 åpnet vi nytt stort showrom i Navet på Skøyen i Oslo. Bo Andrén Norge AS har som mål å levere kvalitet til rett pris og til avtalt tid – alltid. Med stort fokus på leveringssikkerhet gjennom egne lager, solid økonomi og mangeårig samarbeid med sine leverandører, har Bo Andrén Norge AS opparbeidet seg et solid renommé. Gode relasjoner til produsenter som sikrer leveranser av førsteklasses produkter i kombinasjon med egen årelang erfaring, har bidratt til at Bo Andrén Norge AS har en rekke kjente – såvel mindre som større prosjekter – i sin referanseliste. Vi har egne ansatte montører som dekker hele landet og vi er stolte av det!