HHK signerer spiller fra Wisla Plock

Haugaland Håndballklubb har signert svenske Joakim Bäckström. Den 26 år gamle venstrekanten kommer fra Champions League spill i Wisla Plock, sammen med Christian Lillenes Spanne. Joakim skal jobbe hos Bo Andren i tillegg til å spille håndball for HHK.

Joakim Bäckström har 2 A-Landslagskamper for Sverige, og vil nok vise seg å være en veldig god signering for Haugaland Håndballklubb.

Christian Lillenes Spanne som var lagkamerat med Bäckström i Wisla Plock har vært behjelpelig for å få Joakim til Haugalandet. Joakim ønsket seg tilbake til norden etter 3 år i Polen og valget falt heldigvis for oss, på HHK og Haugalandet.

I følge nestleder i HHK, Nils Andreas Røher, så er det muligheter for at vi får inn flere spillere i løpet av kort tid.

Foto: Joakim Ellingsen