HHK søker etter markedssjef

I år 2000 gikk Avaldsnes I.L., I.L.Rival og Åkra IL Håndball sammen og dannet Haugaland Håndballklubb. I etterkant kom også Spkl. NORD med i samarbeidet. HHK skulle være satsningslaget for herrehåndballen på Haugalandet.

I sesongene 2006 – 2009 spilte HHK i eliteserien.

Fra sesongen 2012/2013 er klubben igjen å finne på høyeste nivå.

For å stimulere breddeklubbene samt sikre egenrekruttering startet HHK Haugaland Talentutvikling (HTU). Vi ser frem til flere lokale spillere i løpet av en 2-3 års periode.

Klubben spiller sine hjemmekamper i topp moderne Tysvær Arena (kapasitet ca 2.200 tilsk.)

For å styrke salget og markedsføringen av klubben ønsker vi å tilsette ny

MARKEDSSJEF

Hovedarbeidsoppgaver vil være

• Salg og oppfølging av nye sponsorater
  • Oppfølging og videreutvikling av bestående samarbeidsavtaler
  • Utvikle og initiere nye inntektskilder/forretningsområder i samarbeid med klubbens Markedsutvalg.

Hva ønsker vi oss?

Vi ser for oss en strukturert person med salgserfaring. Du trives som relasjonsbygger og har gode kontakter i Næringslivet. Du er en ærlig og entusiastisk person med et godt humør og du er en person som er på stadig utkikk etter nye muligheter.

Hva tilbyr vi?

En spennende, selvstendig og utfordrende jobb i et konkurransemiljø. Store muligheter for den rette person.

Lønn etter avtale.

For ytterligere opplysninger, kontakt HHK’s Pål Danielsen på tlf 957 75500

Søknad sendes vår adresse HHK, Postboks 238, 5501 Haugesund eller via mail post@h-hk.no.    Mrk ”Markedssjef”

Søknadsfrist  15.06.12