Nyheter

Nå er høyrekanten klar for Postenligaen!

Den kontrasterke høyrekanten har forlenget kontrakten sin med et år. Mathias som kom fra ungdomshåndball i Holstebro tok fort nivået i norsk 1 div. Han har prestert jevnt og godt hele sesongen og har dannet et godt og fryktet par med Kenneth Berntsen på høyrekanten.

For HHK har det vært en fornøyelse å ha to så dyktige høyrekanter som har utfylt hverandre . Mathias sine styrker har vært hans forsvars- og kontraspill. I forsvaret er han dyktig til å lese motstandere og  lager mange brudd. Han er også en som legger masse tid i sitt treningsarbeid. Ikke minst er Mathias en vinner som virkelig hater å tape.

Vi er super glade for at Mathias velger å bli et år til. Det skal bli spennende å følge hans utvikling fremover.


Generalsponsorer

Generalsponsorer