Ny tilvekst i HHK

HHKs gode kontaktnett og gode ry i Skandinavia har gjort at vi nok en gang har fått en spennende tilvekst . Årets første nye signering er den unge danske strekspilleren Patrick Christensen fra Team Tvis Holstebro. Patrick vil gå inn i strekspillerteamet med Omar Asmi og Fredrik Gjerland. Han vil komplimentere deres ferdigheter og lage større konkurranse om posisjonen.

Patrick er 19 år gammel og kommer fra talentfabrikken Team Tvis Holstebro. Han er vår tredje spiller fra Holstebro og femte danske spiller i alt. Patrick er vokst opp i Holstebro og har vært en del av deres ungdomsakademi. Han har de siste 4 sesongene spilt for deres ungdomsligalag i TTH.  Patrick har spilt 5 Y-landslagskamper for Danmark og er for øyeblikket innom U-landslagets bruttotropp. Han har også vært med i treningsgruppen til TTHs A-lag de siste 2 årene.

Patrick vil være med på å gi oss nye dimensjoner i både forsvar- og angrepsspillet. Han viste store kvaliteter i sitt forsvarsspill når han var på besøk i Haugesund.

Vi i HHK er stolte av å presentere Patrick Christensen som en tilvekst i klubben.