Dansk landslagssamling

Nicolai Søndergaard Tagliapietra
Ny kontrakt med HHK og uttak til Team Danmark samling (Dansk U-20 landslagssamling).
Våres unge danske midtback Nicolai Søndergaard feiret sin 20 års dag sist uke. Nicolai som kom til HHK før denne sesongen har utviklet seg stort og har skrevet under ny kontrakt med klubben. Han skal den 4-7 Juni møte på samling i Kolding med resten av de danske u-guttene som forbereder seg til u20 EM. Dette er Nicolais første samling på det danske 92-93 landslaget.
Klubben er super stolte over at nok en spiller er tatt ut til landslagssamling (fra før av har vi Thomas Midling på det Norske 92-93 u-landslag). Det blir kjempe spennende å følge utviklingen til den høye tekniske midtbacken i ukene, månedene og sesongen som kommer. Nicolai har tatt mange skritt og vist stor fremgang etter han kom til klubben. Han var en viktig brikke for laget i mange av de avgjørende kampene i slutten av sesongen. I sesongens viktigste kamp borte mot Falk viste han store kvaliteter som playmaker.
Vi ønsker Nicolai lykke til på samling i Kolding.