Årets spiller

Mange av HHKs spillere har denne sesongen hatt en meget fin utvikling. Laget har vel neppe vært mer sammensveiset både på og utenfor banen som i år. Det har gitt resultater. Etter nedrykk til 1. divisjon for to år siden måttte HHK bygge opp et helt nytt lag. De økonomiske begrensningene som klubben hadde gjorde dette til en meget vanskelig jobb. Til slutt endte en på at en ville satse på å ha noen få etablerte spillere av bra stander i tillegg til en rekke unge spillere som var i bra utvikling. Dette har vist seg å være meget vellykket.

Omar Asmi har i denne prosessen vært meget sentral. Han har denne sesongen vært skadefri og spilt meget bra i de aller fleste kampene. Han har vist holdninger og har hatt en sportslig utvikling som ikke bare vi i HHK har lagt merke til. På gårsdagens opprykksfest ble han derfor tildelt prisen for årest spiller. Vel fortjent.