HHK igjen i elitedivisjonen

Det endte med direkte opprykk for HHK. Det var aldri noen tvil. 40 – 20 må sies å være en solid seier.  HHK åpnet i et forrykende tempo. Andreas Liverstam scoret og scoret. I andre omgang fortsatte Mathias Bruselius som til slutt endte på 8 scoringer. Andreas med 7. Fram Larvik var ingen målestokk i denne kampen. HHK var et bedre lag på alle måter og spilte en bra kamp selv om de slappet godt av det første kvarteret i andre omgang. Pauseresultatet var 20 – 11.

Fredrik Gjerland og Jonas Gudmundsen Lund gjorde begge et solid inntrykk den tiden de var inne på banen, med sine henholdsvis 3 og 5 mål. Selv om det ikke kunne bli noen spennende kamp var publikum fantastiske og viste at de satte pris på det de så. Hele 1200 tilskuere hadde denne gangen funnet vegen til Tysvær Arena i det fine vårværet.

Olafur Gislason spilte periodevis en god kamp, sannsynligvis den siste for HHK. Olafur legger opp for godt, men vil fortsatt bli en viktig del av håndballmiljøet på Haugalandet.

Alle spillerne fikk sine velfortjente blomster etter kampen og HHK fikk overrakt blomster fra Norges Håndballforbund av nestleder i regionen Kjell Spanne.

Banens beste spiller ble denne gangen Mathias Bruselius som har vist en meget bra utvikling denne sesongen.

Spillere og scoringer: David Kocemba (1, samt 1 utvisning), Johan Duvander, Harakd Willumsen (1), Kenneth Drage Berntsen (3), Andreas Liverstam (7), Olafur Haukur Gislason, Fredrik Gjerland (3), Jonas Gudmundsen Lund (5), Martin Christensen, Omar Asmi (6), Thomas Midling, Mathias Bruselius (8), Nicolai Søndergaard Tagliepietra (2), Christoffer Persson (4, samt 1 utvisning).

På benken som vanlig: Mika Nurmi, Kristoffer Froestad, John Geir Knutsen og Harald Andreasen.


Generalsponsorer

Generalsponsorer