Nyheter

Gratis billetter er sendt til alle klubbene

Gratis billetter til lørdagens kamp er sendt til alle klubbene. Gratisbillettene gjelder for alle som går på skole. Vi vet av a at distribusjonen internt i klubbene kan variere. Legger derfor ut følgeskrivet som fulgte med her. Vil du ha gratisbillettee og går på skole ta derfor kontekt innad i den klubben du tilhører.

HHK inviterer til OPPRYKKAMPEN lørdag 14. april – gir ut gratisbilletter (se nedenfor)!
*********************************************************************************************************
Lag: HHK – Fram Larvik
Sted: Tysvær Arena
Dato: Lørdag 14. april 2012
Kampstart: Kl 1600 (møt opp i god tid)
Billett voksne: kr. 100,-
Barn under 16 år: kr. 50,-
Barn under 16 med gratisbillett: naturligvis GRATIS 🙂 og vi håper gjerne barn kan komme i sin klubb sin klubbgenser eller tilsvarende overdeljakke/treningsjakke (ikke krav).
NB! Elever ved videregående skoler som er medlem i ett av idrettslagene som mottar denne e-posten, kan også bruke vedlagte gratisbillett (samme som barn under 16 år) til denne hjemmekampen. Eneste kravet vi stiller er at elever som benytter seg av dette tilbudet, må stille i sin klubb sin klubbgenser eller tilsvarende overdeljakke/treningsjakke. Det betyr ingen verdens ting om elever spiller håndball – vedkommende kan gjerne spille fotball, holde på med friidrett, hoppe på ski eller holde på med andre spennende idrettsaktiviteter.
«HHK og veien til eliten»
 
 
Fakta før HHK sin siste seriekamp hjemme mot Fram Larvik
For en sesong HHK har gitt oss. 19 kamper er spilt. Har vunnet 13, spilt en uavgjort og tapt 5 kamper. Laget ligger på 2. plass med 27 poeng. Denne 2. plassen gir direkte opprykk til eliteserien. HHK har en kamp igjen, som er denne hjemmekampen mot Fram Larvik.
Utfordrer til denne opprykkbilletten heter Falk Horten, som innehar 3. plassen med samme poengsum som HHK, dvs. 27 poeng. Men de ligger bak HHK på grunn av resultater i innbyrdes oppgjør. Falk Horten har en seriekamp igjen mot Fjellhammer, en kamp som fremstår overkommelig for Falk Horten og som skal spilles søndag 15. april.
Foran denne siste hjemmekampen til HHK, gjelder følgende klare fakta:
* Vinner HHK kampen mot Fram Larvik, da er 2. plassen sikret og HHK rykker opp til ELITEN. Og Falk Horten må spille kvalifisering for opprykk mot elitelaget Follo.
* Spiller HHK uavgjort eller taper mot Fram Larvik, og Falk Horten vinner sin siste kamp mot Fjellhammer søndag 15. april, da overtar Falk Horten 2. plass og den direkte opprykkplassen. Og HHK må spille kvalifiseringen.
Så enten skal HHK eller Falk Horten spille den vanskelige kvalifiseringskampen mot elitelaget Follo, og dette blir garantert ingen lett kvalifiseringsmotstander. Årets eliteserien ble særdeles jevn. Vinner av eliteserien, Haslum HK, og 2. plass laget Elverum, skilte seg ut i toppen. Tilsvarende så skilte de to siste lagene (Moss og Sandefjord) som rykker direkte ned til 1. divisjon, seg ut i bunnen. Men de 8 lagene imellom dette, med Drammen på 3. plass og Follo på 10. plass, så skilte det bare 6 poeng. Hele 3 lag endte med 20 poeng, og der ble Follo siste av disse 3. Follo skal derfor spille kvalifisering mot den laget i årets 1. divisjon som får 3. plass. Dette blir enten HHK eller Falk Horten.
Follo har klar fordel – de har spilt hele sesongen mot langt bedre lag i eliteserien, enn de motstanderlagene som HHK har spilt mot 1. divisjon. Lite trolig ønsker verken HHK eller Falk Horten å møte Follo i kvalifiseringen, en kvalifisering som Follo mest trolig vil vinne. Follo er elitelag og har spillerstall for elitespill. Både HHK og Falk Horten må tilføre flere spillere for å bli et stabilt elitelag, men dette kan lagene ikke tilføre før etter endt sesong. Follo stiller derfor best rustet til kvalifiseringen.
Derfor gir både HHK og Falk Horten alt for å vinne sine respektive siste seriekamp.
For en finaleslutning i sesongens siste seriekamp – hjemmekampen som med seier gir direkte opprykk til ELITEN
For en spennende sesongavslutning. Siste seriekamp og hjemmekamp i Tysvær Arena gjenstår – sesongens siste seriekamp i 1. divisjon for HHK – en thrillerkamp. Sesongens siste og sesongens viktigste kamp skal spilles.  
Med seier i denne kampen mot Fram Larvik er sesongens store målsetting for HHK mannskap og deres støtteapparat oppnådd – opprykk til ELITESERIEN.
Og denne kampen skal vi alle få med oss – vi skal fylle opp hele Tysvær Arena og heie HHK frem til seier og sørge for at drømmen vår blir virkelighet – HHK til ELITEN.
Fram Larvik fra Vestfold kjemper sin desperat kamp mot nedrykk og ligger pr. dato på siste plass. En seier mot HHK kan holde liv i håpet om å få fornyet kontrakten i 1. divisjon.
To sultne kamphaner møtes derfor i denne kampen – en kamp som sportslig betyr alt for begge lagene. Dette blir uten tvil den helt optimale kampen som alle oss på tribunen ønsker seg – også de som er noe under middels håndball interesserte, men som liker skikkelige kamp-kamp kamper – for her blir det garantert KAMP.
For dette blir en kamp som skal skrives i store bokstaver. Spillere på begge lagene vil i denne kampen virkelig blø for klubbdrakten sin, offerviljen er stor og innsatsen på banen blir deretter synlig. Og i slike kamper kan alt skje – dramatikk, høg temperatur både på banen og på benken – og tribunen. Klarer dommere å holde situasjoner på banen under kontroll?
Fram Larvik kan overraske – de skal ikke undervurderes – og dette gjør ikke HHK. Full fokus, tøff motstander, 100 % innsats og litt til – og det er her vi supportere SKAL hjelpe HHK.
I denne siste seriekampen trenger Hauglandets stolthet, HHK, all støtten fra publikum. HHK mannskapet med Mika i spissen blir i ekstatisk storform med fyllsatte tribuner og gedigen heiagjeng. Og til denne kampen ønsker HHK nettopp en gedigen heiagjeng – og denne støtten skal VI gi HHK.
HHK inviterer til stor håndballfest og tribunene trekkes ut. Og HHK gir ut gratisbilletter til alle barn under 16 år og til idrettsungdommer som går på videregående skoler. Gratisbilletter som brukes til denne kampen legges ved denne e-posten. Skriv ut ett eller flere ark, klipp ut gratisbillettene du trenger selv og vil gi til andre. Håper derfor at alle mottakere av denne e-posten følger opp dette på en god måte.
Vi skal ta vel imot vestfoldingene – og gi de en god leksjon i håndballspill og i publikumstøtte. Vi skal sende Fram Larvik tilbake til Larvik-omlandet med dobbel bakoversveis – en med tap og en med mareritt – mareritt over den eksentriske publikumstøtten til HHK – landets beste håndballsupportere.
I den siste hjemmekampen onsdag 29. februar mot Stord var det totalt ca. 1000 personer på tribunen og det meste av dette var HHK supportere. Klarer vi mer enn 1000 til denne viktige opprykkampen til ELITEN mot Fram Larvik? Det skal vi 🙂
Derfor alle håndballvenner – Fyll opp biler og busser – Ta med bjeller, trommer og trompeter så lager vi høg tribunestemning – Kom til Tysvær Arena og fyll opp tribunen til aller siste ledige plass – Støtt HHK frem til seier i denne viktige KAMPEN.
Anbefaler alle om å møte opp tidlig, slik at alle er kommet inn i hallen i god tid før kampen starter.

Generalsponsorer

Generalsponsorer