Nyheter

Olafur Haukur Gislason

Olafur kom inn og snudde kampen mot Stord. 30 -21 til HHK høres unektelig solid ut, men kampen var jevn og stod og vippet til langt ut i andre omgang.

HHK åpnet kampen med et forrykende spill. Omar var glitrende og på stillingen 7 – 3 tok Stord timeout. Etter dette kjempet Stord seg inn i kampen igjen. HHK ledet med fire mål to ganger i første omgang, men pauseresultatet var en ledelse med knappe 2 mål. (13 – 11). HHK gutta virket periodevis litt usikre og pubikum følte seg ikke sikre på seier. Christoffer Persson hadde frimerke i store deler av kampen, men klarte å få inn to mål på tross av det. Den som kanskje overrasket mest med godt spill i første omgang var Harald Willumsen som hadde flere bra skudd (5 mål). (Artikkelen fortsetter under videoen)

Stord åpnet best i andre omgang og presset HHK slik at de i perioder hadde et usikkert spill. Etter 8 minutter ledet Stord med to mål. Martin hadde en dårlig start på andre omgang og ble følgelig byttet ut. Hans første omgang var akseptabel. Olafur hadde en rekke fantastiske redninger etter sin inntreden og var oppe i en redningsprosent på 70. Hans redninger kom i en meget kritisk periode og var utvilsomt med på å gi gutta ny energi. (Han ble derfor ikke ufortjent tildelt bestemannspremien). Etter 15 minutter var ledelsen til HHK igjen oppe i 4 mål (21-17). Derifra og ut kampen var HHK suverene, viste høy moral og bra spill. Stord klarte ikke å henge med og spilte en fantasiløs og lite underholdende håndball. Etter 20 min. 24 – 18, etter 25 min. 27 – 18.

Publikumsinteressen var stor før denne kampen og hele noe i overkant av 1000 tilskuere hadde funnet vegen til Tysvær Arena, hvor de fikk med det meste en håndballkamp skal ha.

Lag og scoringer: David Kocemba (3), Johan Duvander (7), Harald Willumsen (6), Kenneth Drage Berntsen (1), Andreas Liverstam (3), Olafur Haukur Gislason, Martin Christensen, Fredrik Gjerland, Jonas Gudmundsen Lund, Omar Asmi (6), Thomas midling (1), Mathias Bruselius (1), Nicolai Søndergaard Tagliapietra, Christoffer Persson (2).

Bilder fra kampen.

(Foto: Frank Færaas)

 


Generalsponsorer

Generalsponsorer