Martin skadet før kamp

Martin fikk en skikkelig strekk i låret under oppvarmingen til Bjørnar kampen.  Følgelig måtte han stå over denne kampen. Hvor alvorlig dette er vet vi ikke i skrivende stund

Har du noe å si om årets lag kontra fjorårets lag?

Jeg føler at vi som lag har utviklet oss ganske mye, egentlig en kjempeutvikling. Vi har et meget godt samhold i laget, bedre enn i fjor. Vi er som en stor kameratgjeng. Alle er liksom med. Bare legg merke til når noen på laget scorer eller gjør noe bra på banen så er vi med hele gjengen. I tillegg er det positivt med to trenere. Mika og Kristoffer utfyller hverandre på en positiv måte og det er nok ikke helt tilfeldig at vi ligger på andre plass på tabellen.

Dette er din andre sesong i HHK og tredje sesong i Haugesund. Er det OK å være Haugalending?

Totalt så er jeg meget fornøyd. Jeg er keepertrener for Regionen, en jobb jeg har frem til 213. I tillegge trener jeg målvakter både i Rival og Avaldsnes. Men hovedjobben er i Kyvikdalen Barnehage. En trivelig jobb. Haugesund er absolutt en by som det går an å bo i. Lurer faktisk på å begynne å studere i Norge. Vi får se hva det blir til ut på våren en gang.