HHK – Nærbø – kamp på lørdag

Lørdag den 11. februar kl. 16.00 er det nok en hjemmekamp i Tysvær Arena, denne gangen mot Nærbø. Selv om Nærbø ligger langt nede på tabellen er det viktig at vi er med laget i «oppkjøringen» mot eliteseriespill neste sesong. Vår tidligere spiller Sindre Rødeseike spiller forøvrig nå på Nærbø. Etter Nærbø kampen er det kamp mot STORD den 29. februar (onsdagskamp). Denne kampen regner vi med blir en av de store opplevelsene denne sesongen. Deretter er det bare en hjemmekamp igjen. Det blir ikke før den 14. april. Vi beklager selvsagt dette merkelige serieoppsettet. I perioden 17.03 til 01.04 skal HHK spille fire bortekamper. Dette er langt i fra enkle kamper. Det er sannsynligvis i denne fjorten dagers perioden det hele avgjørs – om vi rykker rett opp i eliteserien. Hvis ikke kan årets siste kamp mot Fram Larvik bli avgjørende. Den som følger med vil få svar.


Generalsponsorer

Generalsponsorer