KJEMPEINNSATS MOT SERIELEDERNE!

Haugaland 2-Kristiansand, søndag 05.02.12

27-29 (13-16)

10 min: 5-2 20 min: 9-9 40 min: 18-20 50 min: 21-23

Mens et forrykende snøvær herjet utenfor Håvikhallen, leverte rekruttlaget spill og innsats som varmet publikum innendørs. Falkeids J13-lag stilte med plakater og kubjeller for å heie fram Thomas og Sondre, som er lagets trenere og store helter. Takk til jentene for at de var med på å lage flott stemning i hallen!

HHK2 var på papiret betydelig svekket i forhold til mannskapet fra de forrige kampene. Vi stilte uten våre gode dansker, og i trener Kristoffers Froestads fravær var det målvaktene Torbjørn og Kristian som tok ansvar på benken. Likevel var det hjemmelaget som tok kommandoen fra start. Forsvaret var aggressivt og godt, og i mål sto Kristian knallbra med bl.a. to strafferedninger. Jonas var skikkelig på hogget i angrep, både som playmaker og avslutter. Thomas fikk også i gang skuddarmen fra høyrebacken.

Halvveis i omgangen begynte serielederne fra Kristiansand å overta kontrollen på kampen. De var flinke til å finne linjespilleren sin, og det førte som regel til enten mål eller straffe. De tok ledelsen første gang på 9-10 og økte på mot pause. Heldigvis slo Einar Utvik jr. til med tre mål mot slutten, slik at vi fremdeles hadde kontakt med KIF. 17-åringen imponerte med gode skudd og kjappe finter.

Andre omgang begynte på samme måte som første. Forsvaret satt bra, Jonas traff på alt han prøvde på, og etter tre minutter hadde vi snudd 13-16 til 17-16! Sørlendingene kom seg dessverre kjapt etter sjokkstarten, og kom seg foran med et par mål. Resten av kampen ble jevnspilt, med Kristiansand to eller tre mål foran. Avslutningen ble forholdsvis dramatisk, ettersom KIF-spillerne pådro seg tre utvisninger helt på slutten og bare hadde tre utespillere på banen da fløyta gikk for fullt tid. Med litt mindre stang ut de siste fem minuttene, kunne vi ha dratt med oss et poeng eller to. Rekruttene våre var likevel godt fornøyde med å ha spilt en skikkelig god kamp mot topplaget. Nå venter bortekamper mot Stavanger på onsdag og Varhaug på søndag før vi får en tre ukers pause.

HHK2 – spillere og mål:

Torbjørn Jacobsen Aarhus (5 redninger = 28%), Kristian Kanck (5 redninger = 24%), Jonas Gudmundsen Lund 8, Thomas Midling 6, Einar Utvik jr. 5, Sondre Folkedal 4 (2 på 7 m), Anders Totland 1, Henrik Våge 1, Fredrik Gjerland 1, Bjørn Egil Apeland 1, Geir Johan Helgesen.