Det var aldri noen tvil!

HHK kjørte for redusert maskin, men resultatet ble allikevel 37 – 23 (15-10). Det  var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. Fullstendig referat kommer i løpet av søndag.

Spesielt i første omgang, etter å ha tatt ledelsen med en gang slappet guttene noe av. Det virket som de skjønte at dette ville bli en lett kamp. Og det ble det vel også.

Når laget virkelig bestemmer seg for å «gi gass» så er det virkelig bra spill. Men vi må nok ha i bakhode at hvis vi skal tenke elitehåndball neste sesong så var ikke dette laget å sammenligne seg med. Bortekampen mot Bodø den 15. februar derimot blir noe helt annet.

Omar Asmi ble denne gangen kåret til lagets beste spiller. Spesielt i første omgang og andre del av andre omgang viste han spill av ytterste klasse. Åtte mål totalt. hvorav fem i første, er bra.

Thomas Midling brukte litt tid for å komme i gang, men i andre omgang var han virkelig god. Besluttsom og rett på mål. Hele 6 mål i andre omgang er meget bra.

Martin Christensen fikk en strekk under oppvarmingen og måtte av den grunn melde pass. I skrivende stund vet vi ikke hvor alvorlig dette er. Torbjørn Jacobsen steppet  inn som 2. keeper, men det endte med at Olafur stod hele kampen igjennom.

Det som denne gangen var noe spesielt var at hele 9 av spillerne scoret mål. Det er bra. Kenneth Berntsen fikk vist hvor rask han kan være, Jonas Gudmundsen Lund scoret 2 mål, Andreas Liverstam er akkurat like god som han alltid pleier å være. Like så Christoffer Persson. Vi ser også at David Kocemba vil mye, er aggressiv og scoret 3 mål. I bunn og grunn liker publikum det en ser og interessen er sterkt økende.

Laget og scoringer: David Kocemba (3), Johan Duvander (3), Kenneth Berntsen (3), Andreas Liverstam (5), Olafur Gislason, Omar Asmi (8), Thomas Midling (6), Mathias Bruzelius (1), Nicoli Søndergaard Tagliapietra (2), Christoffer Persson (4), Jonas Gudmundsen Lund (2), Harald Willumsen.

NESTE KAMP ER LØRDAG DEN 11. FEBRUAR I TYSVÆR ARENA KL. 16.00 MOT NÆRBØ.

Bilder fra kampen her: