HHK 2 – Sandnes

Lørdag 28.01.12

31-26 (15-15)

Rekruttlaget vårt har fått skikkelig sving på sakene i det siste, og har ikke tapt siden bortekampen mot Randesund 13. november. Det var derfor en optimistisk gjeng som møtte i Håvikhallen lørdag 28. januar, selv om det var opprykkskandidatene fra Sandnes som ventet på motsatt banehalvdel. Trener Kristoffer Froestad var i Danmark, men coachingen burde være godt ivaretatt når ”assistenten” heter Mika Nurmi.

En av suksessfaktorene for HHK2 i de siste kampene, har vært at vi har hatt nok folk på benken. Et godt samarbeid med moderklubbene Rival og Avaldsnes har ført til at vi nå som oftest har 13-14 spillere på hver kamp. Dagens leiesoldater var Martin Sti og Espen Nordal fra Rival pluss Anders Nordbø Dalen som nå spiller for Avaldsnes. Anders er opprinnelig Nordgutt, men har spilt to sesonger for Sandnes pga studier i sørfylket. Vår rutinerte målvakt Torbjørn Jacobsen Aarhus har også spilt kamper for Avaldsnes denne sesongen.

Første omgang ble en jevnspilt affære. Lagene vekslet på å være ett eller to mål foran. Guttene våre viste styrke ved å score to mål i undertall, og fire-fem mål etter at dommerne hadde løftet armen for passivt spill. David sørget for at omgangen endte 15-15 med et knallskudd et par sekunder før pause.

Tobba tok en Stanić og stengte buret i starten av andre omgang. Han reddet 6 av de 8 første skuddene fra Sandnes, og med en treffsikker David i angrep fikk vi en luke på 3 mål som bortelaget aldri klarte å tette helt igjen. Sandnes prøvde med frimerke på både David og Nicolay samtidig, men da ble det god plass til Jonas som scoret to ganger etter å ha fintet ut sandnesforsvaret med fine piruetter. Thomas var målfarlig hele tiden og viste at formen og skuddarmen er på plass, og Tobba vartet opp med et par redninger på tampen som gjorde at det til ble slutt en komfortabel seier.

Neste søndag kommer serielederne Kristiansand på besøk. Klarer vi 6 seire på rad?

HHK2 – spillere og mål:

Torbjørn Jacobsen Aarhus (13 redninger = 33%), David Kocemba 9, Thomas Midling 6, Nicolay Søndergaard Tagliapietra 4, Jonas Gudmundsen Lund 4, Anders Totland 2, Henrik Våge 1, Anders Nordbø Dalen 1, Sondre Folkedal 1, Fredrik Gjerland 1, Martin Sti 1, Mathias Bruselius 1, Espen Nordal.