Er håndball en interessant idrett for haugalendingene?

I november hadde vi to landskamper i Tysvær Arena. Direkte TV overføring og 2500 solgte billetter, og det uten noen særlig markedsføring. Hadde hallen vært større hadde det blitt solgt enda mer billetter. Dette må jo bety at når det produktet som tilbys blir godt nok så er interessen der. Vi har altså en ”sovende” interesse for håndball i regionen som fort kan vekkes opp hvis det blir interessant. Det mener vi er bra, spesielt når vi tenker på at vi har 13 håndballklubber i Nord-Rogaland og ca. 2000 spillere i ungdomshåndballen. Derfor deler HHK ut gratis billetter til alle unge håndballspillere i regionen samt andre som går på skole.

Forrige seriekamp, mot Vålerenga, hadde vi i overkant av 800 tilskuere. Dette som et resultat av at vi  var ekstra aktive i media og overfor lokale håndballklubber. Det skal altså ikke så mye til før vi øker tilstrømningen av tilskuere.  Tilbakemeldingene er meget positive for dem som møter opp og får oppleve god herrehåndball. Og herrehåndball er  best live. HHK er nå i en positiv utvikling og målet er å øke interessen for en idrett som på Haugalandet er en typisk vinteridrett. Vi trenger en publikumsidrett og håper at så mange som mulig er med oss videre.

NESTE SERIEKAMP ER LØRDAG DEN 4. FEBRUAR KL. 16.00 I TYSVÆR ARENA MOT BJØRNAR. KLARER HHK Å VINNE OGSÅ DENNE KAMPEN?