Fantastisk utvikling av våre lokale spillere

Vi har en meget god grunnstamme i HHK som består av rutinerte spillere. Disse er fundamentet i klubben. Dernest så har vi en del lokale spillere som viser en fantastisk utvikling. Thomas Midling er kanskje den som hittil har lykkes mest. Men vi har flere andre som bør nevnes. I Vålerenga kampen hadde vi både Thomas Midling , Fredrik Gjerland og Sondre Folkedal på banen samtidig. Noe som publikum absolutt setter pris på. Men 18 – 19 år for en håndballspiller er ungt. De beste i håndball er som regel flere år eldre. Potensialet er stort for våre lokale spillere og det vil bli veldig spennende å følge dem videre. Selv om våre lokale spillere enda har litt igjen for å få full spilletid er det meget hyggelig å observere at de gjør seg markert når de er på banen. Både Fredrik Gjerlands trikkskudd og Thomas Midlings scoringer settes pris på av publikum.

Av andre lokale spillere som er med på elitelaget og på full fart «fremover» er Jonas Gudmundsen Lund, Anders Totland og Henrik Våge.