Full aktivitet i Håvikhallen til helga

Til helga blir det spilt en rekke seniorkamper på forskjellig nivå i Håvikhallen. Vi sakser fra en mail til HHK:

Kommende helg spilles mange viktige seniorkamper i Håvikhallen – og avgjørende kamper;
  • Damelaget (Avaldsnes) spiller 2 hjemmekamper denne helgen, og kjemper om seriemesterskapet og direkte opprykk. Søndag kommer utfordrer Bryne og da skal årets toppkamp spilles, og her vil avgjørelsen komme – den som vinner denne kampen vil mest sannsynlig bli årets seriemester.
  • Herrelaget spiller lørdag hjemme, og søndag bortekamp i Stavanger. Ligger på god 2. plass, kjemper om seriemesterskapet mot Sola og om direkte opprykk.
  • Og HHK2 (28.01 kl. 12.00) med mange Avaldsnes-spillere, har på linje med HHK1 levert solid innsats og har parkert motstandere i de siste seriekampene. Møter serieleder Sandnes og vil med seier komme helt opp i ryggen på serielederen.
  • Og vi skal heller ikke glemme at Avaldsnes J15 og J17 spiller hjemmekamper søndag. Her er det kommende fremtidige og dyktige damespillere.