Nyheter

2 poeng og 2. plass.

En sprudlende Johan Duvander og et bunnsolid HHK lag hadde ingen problemer med å slå Vålerenga 30-22. Pauseresultatet var 16-11. Dette ble en skikkelig revansj ettersom HHK tapte mot
Vålerenga i høst.

Det var egentlig aldri noen tvil, det måtte bli seier. Allerede fra start av tok HHK gutta styringen. Det var et helt annet lag enn hva vi så i åpnigen av kampen mot Fjellhammer. Helheten i laget var god. Selv om det var en lagseier hvor alle bidrog var der noen spillere som utpekte seg spesielt. Martin Christensen var god i mål og holdt bra standard gjennom hele kampen. I perioder reddet han alt. Bestemannsprisen var det Johan Duvander som fikk, men juryen hadde flere kandidater å velge i. Både Andreas Liverstam, Christoffer Persson og Omar Asmi spillte godt. Omar Asmi og David Kocemba hadde to utvisninger hver.

Spillere og scoringer: David Kocemba (2), Johan Duvander (7), Harald Willumsen, Kenneth Drage Berntsen, Andreas Liverstam (7), Sondre Folkedal, Fredrik Gjerland (1), Martin Christensen, Omar Asmi (6), Thomas Midling (1), Mathias Bruzelius (1), Nicolai Søndergaard Taglietripetra (1), Christoffer Persson (5)

Mange hadde funnet veien til Tysvær Arena denne gangen. 800 tilskuere må vi si oss fornøyd med. Neste hjemmekamp er 4. februar mot Bjørnar
Bilder fra kampen finner du på denne linken


Generalsponsorer

Generalsponsorer