Nyheter

Nok en seier!

HHK 2 fulgte opp elitelagets seier over Fjellhammer med seier over Randesund. Her en liten kamprapport fra Kristoffer og Simon:

Bra kamp av HHK 2 mot Randesund.

40 – 23 (16-12)
«Bra kamp av HHK 2. En kamp hvor vi viser at vi er gode når vi stiller fullt lag.
Vi dominerer kampen og vinner klart.
Tempo og godt forsvarspillet var fokuset før kampen. Noe guttene gjennomfører bra.  Mange gode angreps detaljer, kompakt forsvars og keeper spill. Bra kamp av gutta hvor alle presterer. Vi har 13 målscorere, noe som sier litt om bredden. Vi skiftet også kjeder i kampen som i HOCKEY, dette forvirret motstanderne en del. Var vanskelig å forholde seg til hvem vi spilte med. I tillegg var HHK gutta raske og løp periodevis delvis over Randesund
Nicolai Søndergaard 6, Mathias Bruselius 6, Arnt Inge Worre 5, David Kacemba 4, Thomas Midling 2, Martin Sti 2, Jonas Gudmundsen Lund 3, Fredrik Gjerland 1, Anders Totland 4, Sondre Folkestad 3, Anders Nordbø Dalden 2, Bjørn Egil Apeland 1, Henrik  Våge 2.»
Tobba: 37 %

Generalsponsorer

Generalsponsorer