Nyheter

Komfortabel 2 poenger

Haugaland vant komfortabelt 32-24 over Fjellhammer, resultatet ved pause var 15-13.

Selv om HHK vant kampen komfortabelt var det en rufsete 1. omgang, med mange personlige feil og små marginer som ikke var på HHK sin side. Allerede etter 4 minutter ledet Fjellhammer 4 – 1. Martin Christensen i mål hadde ingen heldig dag i starten av kampen, men forsvarsspillet var heller ikke noe å skryte av. Etterhvert fikk HHK gutta bedre flyt i spillet og etter 12 minutter var stillingen 8 – 8. Derifra og utover fulgte lagene hverandre og stillingen 15 – 13 til HHK var et OK pauseresultat, ettersom Omar brente en straffe i en situasjon hvor Fjellhammer hadde to spillere utvist. En periode hvor HHK kun klarte å få inn et mål. I slutten av 1. omgang overtok Olafur Gislason målet.

Andre omgang var absolutt HHK sin omgang og vi ser nok en gang at HHK er et lag med flere spillere som kan stå frem og ta ansvar når andre ikke får det helt til. I den kampen hvor alle spillerne har dagen tror vi at HHK kan spille jevnt mot seriens desidert beste lag – Bodø.

Thomas Midling ble utpekt til HHKs beste spiller. Absolutt et steg videre for Thomas som hadde problemer med å putte ballen i  mål i førte omgang, men til slutt stod med 5 mål i kampprotokollen.

Med denne seieren er HKK fremdeles med i kampen om opprykk og Vålerenga kampen neste helg vil utvilsomt bli utrolig spennende. Et lag som spilte meget godt i begynnelsen av sesongen, men ikke har fulgt like godt opp utover i sesongen. Vålerenga hadde en klar seier mok HHK i bortekampen ved sesongstart.

Lag og målscorere: David Kacemba (3), Johan Duvander (6), Kenneth Berntsen (3), Andreas Liverstam (4), Jonas Gudmundsen Lund (1), Omar Asmi (4), Thomas Midling (5), Mathias Brusellius (2), Christoffer Persson (4), Harald Willumsen, Olafur Olafsson, Martin Christiansen, Fredrik Gjerland og Nicolai Tagliepietra Søndergard.

Bilder og video fra kampen.
Video under bildene

Foto: Frank Færaas


Generalsponsorer

Generalsponsorer