HHK 2 er et interessant lag

– HHK 2 er ikke et lag som har ambisjoner om å vinne 2. Divisjon, sier Kristoffer Froestad. HHK består i dag av de unge spillerne fra elitegruppa og spillere fra både Avaldsnes og Rival.

– Dette er et krevende opplegg, krever mye planlegging, men jeg ser allikevel positivt på det å være ansvarlig for HHK 2 laget.

– Vår hovedintensjon med HHK 2 er at de spillerne som ikke får mye spilletid på elitelaget skal få tilstrekkelig med spilletid på HHK 2. Vi prøver  flere forskjellige formasjoner både i forsvar og angrep. Når vi da varierer hvilke spillere som er med fra kamp til kamp vet vi aldri på forhånd helt hvordan laget vil fungere. Men på tross av dette har vi spilt mange gode kamper.

For dem som vil følge med HHK 2 laget i kamp er kampoppsettet som følgende for HHK2s hjemmekamper:

14. januar  kl. 11.30 HHK 2 –  Randesund

22. januar  kl. 11.00 HHK 2 – Voll

28. januar  kl. 12.00 HHK 2 – Sandnes

5. februar  kl. 12.00  HHK 2 – Kristiansand

3. mars       kl. 14.45  ØIF Arendal

21. mars    kl. 19.30  SIF

29. mars    kl. 19.00  Åkra

Alle kampene spilles i Håvikhallen med unntak av kampen mot SIF som spilles i Tysvær Arena.