Det kan bli en kjempekamp på lørdag

Endelig er vi gang igjen. På grunn av at en kamp ble forskjøvet tok det litt lengre tid å komme i gang igjen enn hva vi hadde planlagt.

FØRSTKOMMENDE LØRDAG KL. 16.00 BLIR DET ELITEKAMP MOT FJELLHAMMER I TYSVÆR ARENA.

I bortekampen mot Fjellhammer ble det en knepen seier til HHK, kun med et mål. Fjellhammer er et lag som har vunnet noen kamper mot de beste. Et lag som aldri gir opp.

– De er et hardt kjempende lag, i følge Kristoffer Froestad. Deres forsvar kan til tider være meget aggressivt, så dette vil etter all sannsynlighet bli en jevn og spennende kamp. Håper at publikum kjenner sin besøkelses tid. Dette blir severdig håndball.

– Stemningen i laget er meget bra. De har trent jevn og bra. De spillerne som ikke var i Haugesund i jula trente med sine tidligere klubber på sine respektive hjemsteder. Spillerne er meget ”gira” etter tapet mot Stord. Vi har ingen som er langtids skadet. Både Sondre Folkedal og Andreas Totland er i full gang med å trene seg opp igjen etter sine skadeavbrekk.

– Dette blir gøy, avslutter hjelpetrener Kristoffer Froestad.