Kanonkjekt å spille på landslaget!

Alle som følger med kan ikke la være å legge merke til at Thomas Midling (1993) rett som det er blir omtalt i media, med rette. På banen blir han lagt merke til med sine venstreskudd og ikke minst sin høyde. I media blir han omtalt hver gang han er med i landslagssammenheng.

Thomas Midlings plass er som oftest høyre back og har denne sesongen scoret flere mål, selv om han har hatt forholdsvis begrenset med spilletid. Noe som media har påpekt.

– Vi har gode trenere både på landslaget og i HHK. Jeg ønsker jo selvsagt å spille så mye som mulig, men det er treneren som bestemmer. Mer er det ikke å si om det.

-Hvor mange landslagssamlinger har du vært med på?

Er litt usikker men kan tenke meg at det har vært til sammen en ca. 6 ganger  med gutter 92 og nå juniorlandslaget. Jeg vil være juniorspiller ut sesongen 2013, så jeg tror og håper det blir flere samlinger og landskamper på meg, selv om jeg nå ved siste uttak kun ble reserve. Jeg har spilt 3 landskamper og føler jeg fikk bra med spilletid. Rett og slett kanonkjekt!

Stor konkurranse om å bli tatt ut?

-Ja det kan vi trygt si. Vi er 4 spillere som konkurrerer om den samme plassen. To av disse er fra Fyllingen. Bl.a. Eivind Tangen og Ørjan Gabrielsen fra Kolbotn IL.

-Hvordan vurderer du årets HHK lag?

-Vi er et bedre lag enn forrige sesong. Vi er mer samspilt og fungerer bedre. Hvis vi fortsetter slik som vi har gjort denne sesongen er ikke en 2. plass i serien utenkelig. Mer rutine på oss unge vil nok styrke laget. Vi har hatt en tendens til å bli noe stresset når vi blir satt under press. Vi skulle ikke ha tapt mot Stord. Vi stresset mot slutten og fungerte ikke godt nok som lag. Rett og slett manglende lagspill. Vi må være tålmodige og ikke ”miste hodet”.

-Hva med HHK2 ?

Jeg er jo med på de fleste kampene også der. Jeg synes det var fornuftig å legge ned G-18 laget og heller la disse spillerne spille på HHK 2. I år så er flere av de utenlandske unge spillerne med på HHK 2, sammen med spillere fra både Avaldsnes og Rival. Det å ha samme trener på HHK 1 og 2 er også bra. Et absolutt vellykket opplegg.

Blir det opprykk?

Kanskje, kanskje ikke. Vi har absolutt en reell mulighet. Jeg ønsker å spille for HHK også neste sesong og det hadde vært artig med elitespill. Klubben vil nok få et bra løft, men vil samtidig stå overfor store utfordringer, både økonomiske og sportslige.