Det ble en stor festdag i Tysvær Arena

Det ble akkurat slik vi håpet på. 2500 elleville tilskuere fikk det de ville ha. Kjempestor spenning, fart og usedvanlig publikumsvennlig håndball. Norge- Spania kampen kommer nok til å bli husket en god stund fremover av alle dem som fikk gleden av å være med.
Tysvær arena viste seg fra sin beste side, uten den hadde vi ikke fått noen landskamp til Haugalandet. Regionskontoret og Håndballforbundet gav Tysvær Arena og HHKs arangementsutvalg tillit. Ca. 80 personer stod på for fullt for at alt skulle klaffe. Rolf Bjerkebo, Kalle Kanck, Frank Færaas, Margret Einarsdottir,Alf Rossevik og Viggo Sandsgaard gjorde sammen med alle sine fantastiske  medhjelpere en kjempejobb. Det meste fungerte optimalt, men 2500 tilskuere er nok absolutt et maks tall for et arrangement av denne typen.

Arrangementet ble en skikkelig vitamininnsprøyting for håndballmiljøet, og alle regionens klubber gjorde at det knapt var nødvendig å annonsere turneringen. De to kampene ble ganske kjapt utsolgt.En utrolig dag for håndballen. En utrolig kamp. En utrolig dugnadsgjeng.
Et av hovedmålene når en begynte å snakke om hall i Tysvær kommune var nettopp å få et av våre landslag til hallen. Målet er nådd. Vi får håpe at det ikke blir lenge til neste gang.

Les hva Haugesunds Avis skriver om dugnadsgjengen her

Bilder fra kampen: