Nyheter

Tøffe tak for HHK 2

HHK2 spilte i helgen to tøffe kamper på Sørlandet mot KIF og ØIF Arendal. Det ble desverre to tap. 37-33 mot ØIF Arendal og 34-30 tap mot KIF. Kampene viste tegn på dårlig forsvar spill og godkjent angrepsspill. Kampene kunne fort blitt annerledes hvis vi hadde vært litt skarpere i avgjørende øyeblikk. Vi hadde ikke den største troppen med oss til Sørlandet. Thomas Midling, Anders Totland, Andre Olaussen spilte få eller ingen minutter på grunn av skader.

David Kocemba og Nicolai Søndergaard viste igjen gode takter, med mange mål og flere assist. Ellers var det supert å se at Einar Utvik Jr var med å bidrog med noen viktige scoringer.
Neste helg skal vi til Sørlandet igjen å møte Randesund, mens vi den 17.11 møter Åkra på bortebane.
Kristoffer Froestad

Generalsponsorer

Generalsponsorer