Lenge til neste seriekamp

Det er først den 27. november HHK 1 skal ha sin neste seriekamp. Vi beklager på det sterkeste at serieoppsettet er av en slik art at kontinuitet ikke tas hensyn til. 27. november er det bortekamp mot Nærbø.

Men gutta må jo holde formen ved like, så her er en liten rapport fra assistent trener Kristoffer om HHK guttas november.

«A-laget har spille pause i skrivende stund frem til 26.11 hvor vi møter Nærbø. Denne perioden vil vi bruke klokt, for å sørge for at flest mulig er fit for fight igjen.  Dette vil si at denne uken drøsser vi litt ned på trening og sørger for at de med små/store skader får tid til restitusjon og rehab. Vi vil gjøre litt alternativ trening/sosialt for laget denne uken. Det blir god tid til styrke og skadeforebyggende trening.  Torsdag vil vi innta HTG for å teste guttene i andre utfordringer enn Håndball. På programmet vil vi se hvor gode guttene er i andre idretter. Etter denne «rolige» uken vil vi trykke på igjen og sørge for vi er fysisk og mentalt klare til et tøft program i Desember måned. De yngste guttene skal også på treningsleir med HTG på Lanzarote 18-25 November.
Mens A-laget har kamp-fri så skal 2er laget inn i en hektisk periode. Vi har to sørlandsturer og borte kamp mot HHK venner i Åkra. Vi prøver alt vi kan for å drive med spiller logistikk og ikke belaste a-stallen eller våres moderklubber for mye. Så vi har prøvd å lage et godt program for alle de spillerne som er aktuelle. Vi starter nå til helgen med en tøff bortetur til ØIF Arendal og Kristiansand hvor vi reiser med en god blanding spillere. Vi reiser fredag og på turen ned skal vi ha en sosial stund i Mandal sponset av lokale sponsorer.  For øyeblikket er det veldig god stemning og mange som vil bidra på vårt 2er lag. Noe som er helt fantastisk.»
Sportslig Hilsen
Kristoffer Froestad