Seier også for HHK 2

Følgende referat har vi fått fra dagens kamp i Håvikhallen:

HHK2 – Varhaug 36 – 14 (15-9)

«HHK 2 er som putt i panne. Me samle masse spillerar fra flere lag te kamp og håpe det smake. I dag er vi gode og vinner lett med 22 mål mot et svakt Varhaug lag. Alle 13 spillerne bidrar og gjør en kjempe innsats. Vi prøver hele tiden å spille med «Hockey-kjeder», hvor vi bytter «hele» laget etter 8-10 min. Vi endrer også forsvar i disse periodene. Mange gode situasjoner og flotte mål. Godt forsvar og keeperspill. Deilig å se at vi kan spille sammen, selv om vi aldri trener sammen. Det er også stor glede blant spillerne rundt laget. »

Målscorere:
Henrik Våge 2, David Kocemba 2, Andre Olaussen 4, Eirik Storesund 4, Anders Dale Nordbø 6, Jonas Lund 3, Martin Sti 1, Bjørn Egil Apeland 4,Mathias Bruzelius, Dan Alexander Hansen, Espen Nordal 1, Nicolai Søndergaard 4, Thorbjørn Jaocbsen 1.
 Redninger: Thorbjørn 67%