Nyheter

Fantastisk kamp!

HHK gjennomførte i dag en fantastisk kamp mot Halden Topphåndball. En kamp som inneholdt det meste av det vi ønsker en håndballkamp skal inneholde. De som ikke var til stede gikk glipp av en meget underholdende kamp. Dermed er HHK igjen i øvre del av tabellen. (Halden Topphåndball tapte forøvrig på onsdag mot Runar i NM cupen med et mål. Runar ligger  på 2. plass i eliteserien.)

Kampen åpnet meget bra for HHK og Martin Christensen stod fantastisk i hele omgangen. Etter 10 min. ledet HHK 7 – 4 etter 20 min. 20 – 14, men i slutten av første omgang ble det to utvisninger samtidig (som mot Bodø) og dermed gikk en til pause med 18-16, en ledelse som etter 6 min i andre omgang kun var et mål.

Andre omgang ble meget jevn til et godt stykke ut i omgangen og kampen stod og vippet. Halden spillerne spilte meget hurtig og aggresiv håndball men HHK spillerne klarte å stå imot . Midtvegs i omgangen kom Olafur inn for Martin og HHK gutta styrte kampen de siste 10 minuttene. Haldens beste spiller ble Besard Hakaj med sine 8 mål og var hele kmpen et stor uroment, spesielt i første omgang. På HHK var de fleste av spilleren meget gode, slet og spilte taktisk meget bra.En meget god lagseier. HHK hadde større uttelling på sine sjangser denne gangen enn mot Bodø. Beste spillerpå HHK ble Andreas Liverstam. Kampen endte til slutt  32 – 26.

Lag og målscorere: Martin Christensen, Olafur Olafsson, Henrik Våge, Johan Duvander (8), Haralkd Willumsen (1), Kenneth Berntsen (5), Jonas Gudmundsen Lund, Omar Asmi (6), Mathias Bruselius, Nicolai Tagliepietra, Arnt Inge Vorre, Christoffer Persson (5) samt 2 utvininger, David Kocemba (1), Andreas Liverstam (5).

Bilder fra kampen.

Foto: Frank Færaas


Generalsponsorer

Generalsponsorer