HHK 2 – Viking 2 (22 – 27)

Vi har føtt følgende referat fra HHK 2 teamet:

«Vi spilte en fin kamp mot et veldig godt Viking lag, som hadde tidligere HHK favoritt Eivind Jacobsen på laget. Resten av laget besto av enkelte A lags spillere til Viking. Vi stilte et lag bestående av flere Rival og AIL spillere, sammen med de yngste guttene i HHK. Dette var en fin opplevelse. Desverre var vi for sårbare i angrepspillet, som gjor at Viking fikk for mange lette mål i kontra. Men vi viser gode egenskaper defensivt og har en keeper som står fantastisk. Det er ikke lett å finne rytme, når det er spillere som aldri trener sammen. Men totalt sett en veldig god innsats fra guttene.
Ellers var det super å se Espen Nordal, Eivind Tornes, Eirik Storesund fra Rival og Torbjørn Jacobsen, Arnt Inge Vorre, Halvard Heimtun, Andre Olaussen (deby i 2.div) fra Avaldsnes vise enormt engasjemang og spill glede. «
Søndag spiller vi igjen for 2 nye poeng kl 14:40 i Håvik Hallen..
Målscorere:
Andre Olaussen 1, Eirik Storesund 1, Fredrik Gjerland 3, Jonas Lund 3, Arnt Inge Vorre 7 (3 på straffe), Thomas Midling 5, Eivind 1, Espen 1, Halvard Heimtun Henrik Våge.
Thorbjørn Jacobsen 44 % redninger.