Nyheter

Seriestatus og neste hjemmekamp

De fleste lagene har nå spilt flere kamper i serien, HHK har spilt fire. To seire og to tap. Vi har tidligere sagt at det ser ut til å bli en tøff serie med mange harde og jevne kamper.

Bodø og Vålerenga er de to lagene som pr. i dag ser ut til å få favorittstemplet. HHK har tapt både mot Bodø og Vålerenga og vunnet mot Fjellhammer og Kristiansund.

De tre lagene som ligger nederst er Fjellhammer, Nærbø g Bjørnar. HHK har spilt mot Fjellhammer borte og vant knepent med et mål. HHK har ikke spilt mot de to andre. Det er vanskelig å si hvordan styrkeforholdet mellom de andre lagene er ettersom serien er ujevn med tanke på antall spilte kamper. Men Falk Horten som er på tredje plass ser ut til også å være et godt lag.

Hvor HHK befinner seg i forhold til de beste lagene vil være lettere å si etter at neste hjemmekampkamp (29. Oktober kl. 14.00 i Tysvær Arena) er spilt – mot Halden, som har store ambisjoner og som slo HHK i cupen.


Generalsponsorer

Generalsponsorer