Vår åttende spiller

Håndball er ikke den største idretten på Haugalandet. Forrige kamp (mot  Kristansund) hadde vi  570 tilskuere. Et godt stykke igjen til vårt mål som er å stabilisere oss på ca. 1000. Publikum var 100 % med under kampen mot Kristiansund, det var spenning, det var fortvilelse og glede og ikke minst stående trampeklapp tilslutt.  Dette satte laget og ikke minst alle oss som driver HHK umåtelig stor pris på, og ikke minst laget som etter kampen takket publikum for kampen. Et entusiastisk publikum er som den åttende spilleren, kan rett og slett være av avgjørende betydning når det koker som verst.

Den spenningsserien som det nå ser ut til å bli bør trekke folk til Tysvær Arena. Håndball er umåtelig morsomt å se på.

HHK tapte stort mott Halden i cupen. Halden slår Bjørnar med to mål, et lag som HHK har vært fullstendig overlegne. HHK slår Fjellhammer, et lag som spilte uavgjort mot serieleder Vålerenga i siste seriekamp. Det blir mye spenning i Tysvær Arena i år.

Neste kamp er førstkommende lørdag den 15. oktober kl. 16.00 i Tysvær Arena mot favoritten Bodø.