Nyheter

Seriestatus

HHK har 2 seire av tre spilte kamper. Det er vi fornøyd med selv om vi ønsket 3.seire.  Alltid spennende med serieåpning. Det som er meget positivt er at det ser ut for at laget fungerer bra som lag , med flere spillere som tar ansvar. Fungerer alle opp mot sitt potensiale er årets HHK utgave et godt lag. Noe som også sporten i Haugesunds Avis sier, i tillegg til en pluss i lederen i samme avis.

De fleste lagene har spilt 2-3 kamper med unntak av Bodø som kun har spilt en kamp. Serieleder er Vålerenga som har sanket 7 av 8 poeng. Vålerenga rykket som kjent ned fra elitedivisjonen. På andre plass ligger Falk Horten md sine fire poeng, et lag som satser for fullt i år.

HHK har inntatt 3. plassen, også med fire poeng, med Kristiansund på plassen bak. HHKs målsetting er i år å bli bedre enn i fjor, hvor vi til slutt havnet på 6. plass. Foreløpig er vi altså der vi ønsker å være

Bjørnar og Nærbø er de to lagene som sliter mest, ingen seire så langt.

Interessant å se at Sandefjord som egentlig skulle ha spilt i 1. Divisjon, men fikk overta Opsal sin plass i eliteserien etter at de fikk for store økonomiske problemer, har tapt alle sine fire kamper. Kan det bety at avstanden mellom 1. Divisjon og elitedivisjon er stor?


Generalsponsorer

Generalsponsorer