Seier 32-27

Det ble en forrykende kamp mot Kristiansund, stor spenning, høy temperatur, periodevis meget god håndball.Men HHK hadde en forferdelig åpning av kampen. Allerede etter 6 min lå HHK under med 5 mål, men etterhvert klarte laget å samle seg.Spesielt i perioden 10 – 15 minutter ble meget viktig. Omar fikk det endelig til og scoret 3 kontringsmål etter hverandre og etter 15 minutter var stillingen 9-8. Resten av omgangen skiftet lagene om ledelsen. Harald Willumsen scoret 4 mål i førsteomgang og kjemper utrolig bra og skyter godt når han er kommet i gang. Christoffer Persson scoret tre mål og er viktig i sluttfasen, også han. Lagene gikk til pause med ledelsen 17 – 15.
2. Omgang startet og bra og HHK var helt oppe i fem måls
ledelse. Men midtvegs i andre omgang ble det full stopp ettersom det ble flere utvisninger. Med 2 spillere utvist samtidig er det vanskelig å stå imot. Etter 20 minutter var lagene igjen like langt, 25 – 25. Men når HHK igjen var fullt lag var det imponerende å se hvordan de igjen klarte å ta tak i kampen. De siste fem minuttene var detbikke tvil om hvordan dette ville gå. 32 -27 mot Kristiansund er absolutt akseptabelt, og som vi tidligere har sagt kommer dette til å bli en meget spennende sesong.
David Kocemba var denne gangen skadet, men dessto hyggeligere var det å se at Kenneth Berntsen igjen var kamp klar etter et lengre skadeopphold. Han scoret tre mål og var god å ha på høyrevingen.
Selv om det var Omar og Harald som scoret mest mål var dette en lag seier. Laget fungerer og vokser med oppgavene. Men den store, store styrkeprøven kommer neste lørdag den 15. Oktober kl. 16.00 i Tysvær Arena mot Bodø. Et lag som har store ambisjoner.
Laget og scoringer:Anders Totland, Johan Duvander (5), Harald Willumsen (8),Kenneth Berntsen (3),Andreas Liverstam (2),Fredrik Gjerland, Jonas Gudmundsen Lund, Omar Asmi (7),Thomas Midling, Mathias Bruzelius (1), Nicolai Tagliapietra, Christoffer Persson (5 ), Martin christensen og Olafur Gislasson.