Seier til HHK 2

HHK 2 vant tirsdag mot Sandnes på bortebane, 33-31 (10-13). Laget viser en fin utvikling. Dette ser lovende ut. Ole Fremmersvik er igjen på banen etter mye skader forrige sesong. Og når høstmørket kommer sigende livner alltid Arnt Inge Vorre til igjen.

Totalt ble det en fin kamp på bortebane. HHK møtte et godt Sandnes lag med en god blanding av unge og eldre spillere. Sandnes hadde tidligere elitespillere Erlend Egeland og Olav Sande på laget. I første omgang spilte HHK met meget godt forsvar spill. Men angrepspillet ble for mye en mot en og urytmisk. HHK klarer aldri å få flyt og skyter dårlig. Thorbjørn står en kjempe omgang og holder laget inne i kampen. HHK løperne er dårlige i returløp. 8 av de 13 målene Sandnes får er på superkontra.
Andre omgang ble en fullstendig motsetning til  første. Her spiller HHK godt angrepspill med god flyt og mange gode avslutninger. Lagene følger hverandre og scorer mange mål i 2 og 3 fasen. Men HHK gutta er litt skarpere og gjør mindre feil. Siste 6 minuttene kontrollerer HHK kampen inn og vinner med 2 mål.  23 mål fremover er mer en godkjent på en omgang.
Det er en god kamp hvor mange spillere bidrar i begge deler av banen.
Målscorere: Nicolai Søndergaard 11, David Kocemba 7, Mathias Bruzelius 5, Fredrik Gjerland 4 , Ole Fremmersvik 2, Arnt Inge Vorre 2, Anders Totland 1, Thomas Saldtvedt, Andre Olaussen.
Thorbjørn Jacobsen 22 redninger.