HHK 2 tapte også med et mål

Som HHK 1 ble det også for HHK 2 et måls tap etter å ha spilt en god kamp. Bra innsats, bra keeper spill, bra forsvarsspill, men manglende rutine gjorde at Voll trakk det lengste strået til slutt i dagens bortekamp. Etter all sannynlighet vil det også for HHK 2 bli mange spennende kamper i fortsettelsen.

Redaksjonen har fått følgende referat fra «benken»:

Vi stilte med et ungt HHK2 lag bestående av: Martin Christensen, Andre Olaussen (1), David Kocemba (6), Thomas Midling (1), Anders Totland (2), Henrik Våge (1), Fredrik Gjerland (6), Jonas GudmundsenLund (5), Mathias Bruzelius (1).
Vi spilte en fin kamp som vi ledet i 50 minutter. Desverre var Voll litt mer kloke i den avgjørende fasen. Voll med Stig Penne på laget hadde en annen type rutine enn oss.
Kampen var for oss en super kamp for rekrutt laget. Alle guttene fikk spille mange minutter og de fikk fightet godt. Vi sto godt nede i forsvar i våres nye 5-1 forsvar.. Thomas Midling og Anders Totland gjor en kjempe kamp defensivt.  Martin Christensen (20 redninger) hadde også en virkelig god kamp på mål.
Angrepsmessig hadde vi for mange personlige feil og brente avslutninger. Vi spilte i store perioder godt angrepsspill, men avslutningen var ikke gode nok.
Men vi ser på 2 laget som et utviklingslag for våre yngste spillere i HHK troppen. Guttene viser tegn på utvikling hver gang de får spilletid. Dette ser lovende ut.