Bare nesten!

Selv om det ble tap mot Halden Toppphåndball i 4. runde kampen i NM, er vi overbevist om at det kommer til å bli mange gode håndballkamper i Tysvær Arena i årets serie. Kampen endte til slutt 28 -29 etter  16-14 til pause. Det var to likeverdige lag som spilt bra håndball, men flere stangskudd og hele 6 utvisninger i andre omgang gjorde det litt vanskelig for HHK. Harald Willumsen skyter meget godt for tiden og scoret hele 7 mål. Flere av skuddene er av meget god kvalitet. Men hele laget kjempet bra og selv om publikum var skuffet over et knepent tap, var de fornøyd med laget.

Åpningen av kampen var litt tafatt men utover i første om gang spilte laget bedre og bedre. Omar spilte bra på strek men han hadde et hardtslående forsvar å kjempe mot. Olafur hadde også flere gode redninger. Av årets nykommere er det Andreas Liverstam som en legger mest merke til. Han scoret 6 mål og Haldens forsvar hadde store problemer med å stanse ham.

Dagens lag og scoringer: Henrik Våge, David Kocemba (1), Johan Duvander (5), Harald Willumsen (7), Andreas Liverstam (6), Anders Totland, Jonas Gudmundsen Lund, Omar Asmi (6), Thomas Midling (1), Mathias Bruselius (1), Christoffer Persson (2), Olafur Gislason og Martin Christensen.

Trykk på bildet for billedgalleri, eller denne linken