Teambuilding på Utsira

HHK gutta har gjennomført et par meget vellykkede teambuildingsdager på Utsira. Årets HHK lag ser ut til å bli en sammensveiset gjeng både på og utenfor banen.

Ved ankomst (overnatting på Turisforeningens hytte) måtte alle  gutta levere fra seg mobiltelefonene, for her skulle det være fokus på andre ting enn vanlig. Mika Nurmi, Kristoffer Froestad og John Geir Knutsen hadde ansvaret for opplegget. Verdidiskusjoner, «kjøreregler» for laget, målsetting er forhold som ble nøye gjennomgått.

De 17 HHK gutta ble delt inn i 3 grupper hvor hver gruppe måtte utføre en del praktiske ting som å lage tre retters middag, selvsagt med sjømat som hovedingrediens. I så henseende måtte de også fiske og utforske øya, med innlagt morgenbading kl. 06.00.

Laget retter en stor takk til sponsorer, lokalbefolkningen og Geirmund Lund som gjorde dette mulig.

Laget er inne i en god flyt både på banen (med seier i cupkampen mot Sotra) og utenfor banen. Lykke til med neste cupkamp mot Halden på onsdag den 21. september kl. 19.00.