Meget god førsteomgang av HHK

Viking slet med HHK i hele første omgang av dagens treningskamp. HHK viste solid spill. Men Viking var bedre på kontringer og i forsvar. Pauseresultatet 13 – 15 i Vikings favør kunne lett ha vært omvendt med noe mer uttelling på HHKs skudd. Christoffer Persson fortsetter der han slapp i fjor, er aggresiv i angrep og scoret hele 7 mål. Andreas Leverstam med sine 196 cm viser også godt igjen og stod tilslutt med 5 bokførte mål. Vil helt sikkert bli en viktig spiller for HHK.

ca. 8 minutter ut i andre omgang viste HHK spillerne klare tretthetstegn, var sene med å komme tilbake, hadde problemer med å trenge igjennom Vikingmuren, i tillegg til at de selv spilte periodevis svakt i forsvar. Spesielt kom Viking for lett til på sidene. Viking som er et lag med en rekke gode spillere som har vært og er på landslaget, med Kjetil Strand i spissen, ble nok for tøffe for HHKs unge mannskap. I tillegg hadde HHK Omar på benken med en liten skade etter helgens kamper. Kenneth Berntsen, Sondre Folkedal, Nikolai Søndergaard er også på skadelista. Selv om kampen endte med 24 – 38 til Viking, viste HHK laget at seier i helgens Stord turnering ikke var noen tilfeldighet. Klarer Mika og Kristoffer å rette opp det som ikke fungerte i andre omgang i dag blir det helt sikkert en spennende serieåpning om tre uker.

Dagens lag: Henrik Våge, David Kocemba, Johan Duvander, Harald Willumsen, Anders Totland, Fredrik Gjerland, Jonas Gudmundsen Lund, Thomas Midling, Mathias Bruzellius, Christoffer Persson, Olafur Gislason, Andreas Liverstam, Martin Christensen.

Scoringsliste: Christoffer Persson (7), Andreas Liverstam (5), Harald Willumsen (5), Johan Duvander (4), David Kocemba (1) og Thomas Midling (1), Mathias Bruzellius (1).