2 nye spillere til HHK.

HHK laget tar nå form og neste sesongs lag blir utvilsomt et interessant og spennende lag.

Denne uken har HHK fått to nye spillere og laget er så godt som «fulltegnet». HHKs filosofi er at alle nye spillere skal ha kompensasjoner som klubben kan hanskes med. I praksis betyr det at alle spillerne vil ha jobb eller skole ved siden av sine engasjementer i HHK. Derfor består laget av mange unge lovende spillere som er fremadstormede og ivrige etter å vise hva de duger til. Ettersom vi nå har to trenere rundt elitelaget (Mika Nurmi og Kristoffer Froestad som henholdsvis hovedtrener og assistent trener) vil spillerne denne sesongen få meget god oppfølging.

De to siste spillerne som er kommet til klubben er Andreas Liverstam som er 25 år og svensk. Han regnes for å være hurtig med god skuddarm. Ikke minst er det bra å få en spiller som er høy, i dette tilfellet 196 cm og 90 kg.. Andreas er en spiller som alltid har spilt håndball, først for Rydebach i en årrekke, dernest tre år for OV Helsingborg, 2 år i allsvenska og et år i 1. divisjon.

Nicolai Tagliapietra Søndergaard er en 19 år gammel dansk spiller som har vært trent av Kristoffer Froestad i Danmark. Han spiller oftest i midtback posisjon men kan også spille på både venstre og høyre siden som back. Han er 196 cm og 100 kg, slik at HHK neste sesong vil få  et «høyere og noe tyngre lag». Nicolai ble i Danmark regnet som en usedvanlig lovende spiller.