Tidligere HHK spiller til Polen

Vi har sakset følgende fra TV 2 nyhetene:

Det er ingen hemmelighet at Christian Lillenes Spanne forlater Drammen etter denne sesongen. Han har lenge hatt ønske om å prøve seg i utlandet.
Klubben har allerede hentet inn Lars Erik Bjørnsen som erstatter.

Spanne har vært koblet til klubber i både Danmark og Sverige, men etter det TV 2 Sporten erfarer blir trolig polske Wisla Plock hans nye arbeidsgiver.

Den tidligere Haugaland-spilleren var nylig i Polen og hadde samtaler med klubben.

– Det stemmer at jeg har vært i Polen og sett på forholdene. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere, sier han til TV 2 Sporten.

Dersom han kommer til enighet med Wisla Plock, så blir ikke 25-åringen den første nordmannen i klubben.

Vegard Samdahl har vært i Wisla Plock de siste sesongene, men trønderens kontrakt går ut i sommer og det er usikkert om han blir i klubben.