Endring for G-18 laget

Sesongen 2010/2011 hadde HHK tre lag. HHK elite, HHK 2 og G-18. Flere av våre yngre spillere var med på  alle tre lagene. Dette kan bli i meste laget. For sesongen 2011/2012 vil flere av våre spillere være for gamle for G-18 laget og en fornuftig løsning vil dermed være å endre på opplegget neste sesong. HHK stiller derfor med HHK 1 og HHK 2 i seriesystemet neste sesong. Vi vil også styrke samarbeidet med Avaldsnes på herresiden. Dette vil føre til et utstrakt samarbeid som vi tror vil være meget positivt både for HHK og Avaldsnes, og ikke minst de yngste spillerne. Dette betyr ikke en mindre satsing på G-18 spillerne, tvertimot. Om et par år, når tilgangen på guttespillere forventes å øke betraktelig, må vi selvsagt  justere opplegget.