Nyheter

Seier i sesongens siste kamp

Etter å ha ledet med to mål til pause (15-17) endte kampen til slutt 30 – 34 til HHK. Ingen vanlig kamp ettersom Stavanger allerede var klar for nedrykk og HHK ikke hadde noen mulighet til å rykke opp. Kampen bar noe preg av det.

Stavanger kom best i gang, men HHK overtok ganske snart inititativet og ledet med 4 mål etter 15 min. Dette gjorde nok sitt til at HHK slappet noe av og gikk til pause kun med en to  måls ledelse. Ingen pekte seg ut i 1. omgang, men Elias var den som satte inn flest mål – 5 stk.

I starten av andre omgang tok Stavanger innersvingen på HHK og ved stillingen 18-18 så det noe usikkert ut. Men full skjerping gjorde at HHK igjen tok overtaket og ledet hele 2. omgang.

Olafur Gislason og Martin Christensen voktet buret i hver sin omgang.

Etter dagens seier endte HHK på 6. plass i serien, kun 2 poeng fra kvalifiseringsplass. Med tanke på sesongens oppkjøring må vi si oss fornøyd med dette.

Kampfakta: Elias Haldorsson (11), Johan Duvander (3), Jonas Gudmundsen Lund (1), Thomas Midling (1), Harald Willumsen (3), Olafur Olavsson (3), Christoffer Persson (3), Omar Asmi (4), Arnt Inge Vorre (5), Ole Fremmersvik, Fredrik Gjerland

Kenneth Berntsen var ikke med denne gangen p.g.a. en muskelskade.


Generalsponsorer

Generalsponsorer