Omars store dag

Under dagens kamp mot Tisledalen fikk vi se hva vi har gått glipp av denne sesongen. Omar scoret hele 13. mål og viste klart hvilke kvaliteter han har. Dette var første kampen hvor han spilte for fullt etter skadeperioden.

HHK hadde stort sett føringen i hele kampen, selv om ledelsen til pause kun var et mål (16-15). Med dagens seier rykket HHK opp en plass på tabellen, og er nå på 5. plass før siste kamp mot Stavanger neste helg, i Stavanger. HHK har ingen mulighet til å ta kvalifiseringsplassen ettersom Falk slo Bodø i dag (med et mål). Falk har demed 3. poeng mer enn HHK.

Kampinfo.: Omar Asmi (13), Harald Willlumsen (4), Christoffer Persson (4), Elias Haldorsen (4), Johan Duvander (3), Arnt Inge Vorre (3), Olafur Olavsson (2), Thomas Midling (1), Fredrik Gjerland (1), Jonas Gudmundsen Lund, Ole Fremmersvik.

I forkant av dagens kamp fikk Christoffer Persson prisen for årets spiller, Olafur Gislason årest innsatspris for A-laget, mens Jonas Gudmundsen Lund for rekruttlaget.

Forøvrig tapte HHK rekrutt 27-35 mot Viking 2 i dag. En kamp med varierende spill men periodevis spilte HHK 2 meget bra, i andre perioder en del elementære feil.

Video fra kampen her

Bilder fra kampen: Foto: Frank Færaas